Hidayet ZERTÜRK’e Doktor Unvanı Verildi.

24.01.2020

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Hidayet ZERTÜRK, Dr. Öğretim Üyesi AHMET EFE’nin danışmanlığında hazırladığı “Ahkâm Âyetleri ve Tarihselcilik” konulu tezini Fatih Yerleşkesindeki İslami İlimler Fakültesinde jüri önünde savunarak doktor unvanı almıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi AHMET EFE ile Prof. Dr. İsmail YİĞİT, Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden Dr.Öğr.Üyesi Nizamettin KARATAŞ’den oluşan jüri, sınav sonunda tezi oybirliğiyle kabul edip, Dr. Hidayet ZERTÜRK’e cübbe takdimi ile başarı dileklerini ilettiler.

Öğrencimizi tebrik eder, akademisyenlik hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.