Alfred PIKU’ya Doktor Unvanı Verildi.

24.01.2020

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Alfred PIKU,  Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN’ın danışmanlığında hazırladığı “Osmanlı Döneminde Arnavut Asıllı Müelliflerin Kuran İlimleri ve Tefsir Alanındaki Çalışmaları” konulu tezini Fatih Yerleşkesindeki İslami İlimler Fakültesinde jüri önünde savunarak doktor unvanı almıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN, Prof. Dr. İsmail YİĞİT, Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Muhammet ABAY, Prof. Dr. Abdülaziz HATİP ve Prof. Dr. Ömer ÇELİK’den oluşan jüri, sınav sonunda tezi oybirliğiyle kabul edip, Dr. Alfred PIKU’a cübbe takdimi ile başarı dileklerini ilettiler.

Öğrencimizi tebrik eder, akademisyenlik hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.