Anabilim/Anasanat Dallarımızın Web Sorumluları ile Web Sayfasının Düzenlenmesi Toplantısı

Anabilim/Anasanat Dallarımızın Web Sorumluları ile Web Sayfasının Düzenlenmesi Toplantısı Üsküdar Yerleşkemizde Gerçekleştirildi

Anabilim/Anasanat Dallarımızın Web Sorumluları ile Web Sayfası Düzenlemesi toplantısı 24.02.2022 tarihinde, saat 14:00’da Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hanifi VURAL’ın başkanlığında yüz yüze olarak yapıldı.

Enstitü personelinin de katıldıkları toplantıyı bir açış konuşmasıyla başlatan Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Hanifi Vural, web sayfası sorumlularının katılımlarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, paydaşlarımızın hakkımızda bilgi edinme yollarından en etkin olanının web sayfasındaki bilgiler olduğunu belirtti ve bu sebeple web sayfamızın eksikliklerinin tamamlanması ve sürekli güncellenmesi gereğini vurguladı. Ardından, Enstitü personelimiz Bülent UÇAN, web sitesinin kullanım paneli hakkında bir sunum yaptı. Soru-cevap bölümünden sonra web sayfamızın iki ay içinde Türkçe ve İngilizce kısımlarının güncel olarak düzenlenmesi hususunda bir takvim belirlendi.

Web sitesi sorumluları ile bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hanifi VURAL’ın tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle, toplantı saat 16:00’da sona erdi.