Doktora Öğrencilerimizin Araştırmacı Olarak Görev Aldıkları Proje TÜBİTAK Tarafından Desteklenmeye Değer Görüldü

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zekeriya Kurşun'un “Osmanlı Modernleşmesinin Ferdi Mülkiyetin Gelişmesine Yansıması: Birüssebi Kazası Örneğinde Tapu Uygulamaları ve Mülkiyet Analizi” başlıklı projesi, TÜBİTAK tarafından "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” çerçevesinde desteklenmeye değer görülmüştür.

Proje yürütücüsü Prof. Dr. Zekeriya Kurşun hocamızı ve projede araştırmacı olarak görev alan Enstitümüz Tarih Anabilim dalı doktora programı öğrencileri Ali İhsan Aydın’ı, Ayşe Ataman’ı ve Elif Fatma Erbil’i ayrı ayrı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Hanifi VURAL
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü