Sami Arslan’a Doktor Unvanı Verildi

SAMİ ARSLAN’a Doktor Unvanı Verildi

23 Ocak 2019

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı Tarih doktora öğrencisi Sami ARSLAN, Prof. Dr. Abdülkadir ÖZCAN’ın danışmanlığında hazırladığı “Bilgiyi İstinsahla Çoğaltmak: Osmanlı İlim Kamuoyunda Bilginin Dolaşımı (İznik Medresesi-Süleymaniye Medreseleri Dönemi)" konulu tezini Üsküdar Atik Valide Yerleşkesinde jüri önünde savunarak doktor unvanı almıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Prof. Dr. Abdülkadir ÖZCAN, Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR ile İstanbul Medeniyet Üniversitesinden Prof. Dr. İhsan FAZLIOĞLU, İstanbul Şehir Üniversitesi’nden Doç. Dr. Berat AÇIL ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nden Dr. Öğr Üyesi Ertuğrul İsmail ÖKTEN’den oluşan jüri, sınav sonunda tezi oybirliğiyle kabul edip, Dr. Sami ARSLAN’a cübbe takdimi ile başarı dileklerini ilettiler.

Öğrencimizi tebrik eder, akademisyenlik hayatında başarılar ve mutluluklar dileriz.