Yıl Sonu Sergisi: Prof. Dr. Oktay Aslanapa Anısına

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar Enstitüsü ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Yıl Sonu Sergisi, Prof. Dr. Oktay Aslanapa anısına 7 Haziran 2013 Cuma günü saat: 14.00'de Kandilli Yerleşkemizde açıldı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Prof. Dr. Hikmet Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüsrev Subaşı tarafından açılan sergiye ilgi yoğundu. Açılış sonrasında ise keman kursu öğrencileri ve eğitmenleri misafirlere mini bir konser verdi. Açılış konuşması Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman tarafından gerçekleştirildi. Sergi açılışında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüsrev Subaşı da sergide tanıtılan eserlerle ilgili bilgi verdi.