Klinik Psikoloji Doktora Programımız ilk mezununu verdi.

Prof. Dr. Sefa SAYGILI danışmanlığında hazırlamış olduğu “Sanal Gerçeklik Maruz Bırakma Terapisinin Sosyal Kaygı ve Bilişsel Çarpıtmaları Üzerindeki Etkisi” adlı tezini başarı ile savunan Özlem ÖZDEN doktor unvanını almaya hak kazandı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan BACANLI, Doç. Dr. Gaye SALTUKOĞLU, Bartın Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Gizem AKCAN ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Deniz ŞARLAK’ın jüri üyeleri olarak yer aldığı savunma sınavının ardından üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Fatih ANDI, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Hanifi VURAL, Edebiyat Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Zekeriya KURŞUN ve Psikoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinin katılımıyla doktor unvanı alan öğrencimize cübbe takdimi yapılarak tebrik ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Bizler de öğrencimizi tebrik eder, akademik hayatında başarılar dileriz.